Teambuilding Hasselt

Ontdek Hasselt op een buitengewoon leuke en originele manier met onze City Bags!

Elk team ontvangt van ons een speciale rugzak met daarin een map vol uitdagende opdrachten. Van foto-opdrachten tot doe-opdrachten, escape-elementen en raadsels, het avontuur is divers en boeiend.

Gebruik verschillende tools zoals een telescoop, ballonnen, balletjes en zelfs blinddoeken om de opdrachten succesvol uit te voeren en de stad op een unieke manier te ervaren.

Houd het spannend! Telkens wanneer jouw team denkt het juiste antwoord te hebben, stuur je ons een bericht. Als beloning ontvangt jouw team een waardevolle letter die van pas komt tijdens het finalespel, gespeeld door alle teams op de Grote Markt.

Deel dit avontuur met jouw team van 6-8 personen per rugzak. De teams kunnen door ons worden samengesteld of je hebt de vrijheid om ze zelf in te delen. De keuze is aan jou!

City Bags belooft niet alleen een dag vol plezier en teambuilding, maar ook een kans om de stad te verkennen op een manier die je nooit eerder hebt ervaren. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol teamwork en opwinding!

 

 

Tarieven

Geen verdoken kosten! 

Aantal personen Prijs (Incl. BTW)
Vanaf 14 tot 50 personen €25 per persoon
Vanaf 50 tot 200 personen €20 per persoon
Vanaf 200 tot 500 personen €15 per persoon
Forfait groep kleiner als 14 personen € 350

Offerte

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan! 


Nog opzoek naar een leuke aanvullende activiteit?

Neem een kijkje op de pagina van Visit Hasselt!