Concept

Teambuilding - Groepsactiviteit

Ontdek een stad naar keuze op een buitengewoon leuke en originele manier met onze City Bags!

Elk team ontvangt van ons een speciale rugzak met daarin een map vol uitdagende opdrachten. Van foto-opdrachten tot doe-opdrachten, escape-elementen en raadsels, het avontuur is divers en boeiend.

Gebruik verschillende tools zoals een telescoop, ballonnen, balletjes en zelfs blinddoeken om de opdrachten succesvol uit te voeren en de stad op een unieke manier te ervaren.

Houd het spannend! Telkens wanneer jouw team denkt het juiste antwoord te hebben, stuur je ons een bericht. Als beloning ontvangt jouw team een waardevolle letter die van pas komt tijdens het finalespel, gespeeld door alle teams op de Grote Markt.

Deel dit avontuur met jouw team van 6-8 personen per rugzak. De teams kunnen door ons worden samengesteld of je hebt de vrijheid om ze zelf in te delen. De keuze is aan jou!

City Bags belooft niet alleen een dag vol plezier en teambuilding, maar ook een kans om de stad te verkennen op een manier die je nooit eerder hebt ervaren. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol teamwork en opwinding!

Teamversterking: Onze opdrachten versterken de teamband, waardoor teamleden elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Stadsverkenning: Verken Belgische steden op een boeiende manier, ontdek verborgen plekjes en creëer blijvende herinneringen.

Communicatie: Onze opdrachten bevorderen effectieve communicatie, waardoor teamwork in de werkomgeving wordt verbeterd.

Plezier: Plezier staat centraal! Geniet samen van uitdagende opdrachten, lach en deel onvergetelijke momenten.

Langdurige Impact: City Bags biedt blijvende herinneringen en draagt bij aan een positieve werksfeer op lange termijn.

Investeer in het welzijn en de prestaties van jouw team. Klaar voor een reis vol ontdekking, teamwork en plezier? City Bags wacht op jou!